Op zoek naar een origineel uitje? Kies voor een wijnproeverij op onze bijzondere locatie aan het IJ in combinatie met een show bij Comedy Cafe Amsterdam.

Met een groep vanaf 8 personen kun je genieten van smaakvolle wijnen uit verrassende streken. In een informele setting ga je samen op ontdekkingstocht naar verschillende geuren en smaken.

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s:

  • Nieuwe wereld vs. oude wereld
  • De invloed van zon op de smaak wijnen
  • ‘Cold Climate’ wijnen.

We beginnen de proeverij met een uitleg over de verschillende aspecten van het ruiken en proeven met behulp van een ‘aromawiel’ en je eigen zintuigen. De vijf verschillende wijnen die je gaat proeven, worden door de sommelier begeleid met leuke informatie over de druifsoorten, wijnregio’s en wijnboeren.

Tussendoor is alle ruimte tot het stellen van vragen, bijvoorbeeld waarom je weleens ei in wijn kunt aantreffen of waarom jouw wijn van vakantie thuis opeens heel anders smaakt.
Doel van de anderhalf uur durende proeverij is natuurlijk in eerste instantie om een leuke tijd te hebben met vrienden of collega’s! Daarnaast leer je hoe je wijn kunt proeven door smaken, geuren en druifsoorten te herkennen.

Introductie prijs (geldig tot 30 november 2016)
Proeverij Picollo: 8 – 10 personen // EUR 30,- p.p.
Proeverij Magnum: 11 – 16 personen // EUR 25,- p.p.
Proeverij Balthazar: 17 – 30 personen // EUR 20,- p.p.

Reserveren kan via reserveringen@comedycafe.nl.

eventfoto_2